IT Strategie & Diensten

Voor een maximaal rendement en zekerheid over de continuïteit van uw IT-omgeving adviseren onze specialisten en breed georiënteerde generalisten u in elke fase van het traject.
Verder

Datacenter & Cloud

Een betrouwbaar en voorspelbaar platform om uw data en systemen veilig op te laten landen. Of u samen met ons maatwerk ontwikkelt of elders een systeem afneemt, door een gestandaardiseerd en modulair dienstenmodel heeft u de juiste aansluiting bij de wensen van uw organisatie. 
Verder

Desktop & Mobility

Bij Visolity geloven we dat eindgebruikers overal en altijd veilig moeten kunnen werken. Een goed functionerende werkplek resulteert direct in tevreden gebruikers die snel en efficiënt kunnen werken. Bovendien is dit het visitekaartje van uw IT-afdeling.
Verder

Network & Security

Met een slim netwerk boekt u op alle vlakken winst. Alle elementen in het netwerk vormen één naadloos geheel. Dat maakt onze netwerken doordacht en dat resulteert in tal van voordelen. U werkt sneller en veiliger, levert meer productie en boekt daarmee duidelijk winst. Schaalbaarheid, beheerbaarheid en stabiliteit integreren wij in de meest effectieve structuur voor uw organisatie. 
Verder