Network & Security

Met een slim netwerk boekt u op alle vlakken winst. Alle elementen in het netwerk vormen één naadloos geheel. Dat maakt onze netwerken doordacht en dat resulteert in tal van voordelen. U werkt sneller en veiliger, levert meer productie en boekt daarmee duidelijk winst. Schaalbaarheid, beheerbaarheid en stabiliteit integreren wij in de meest effectieve structuur voor uw organisatie.

Hoe staat het ervoor met uw security?

Doe direct de gratis quickscan en krijg direct een rapport!
Quickscan

Netwerken

Het dynamische samenspel van servers, computers, printers, laptops, draadloze toegangspunten en randapparatuur is bepalend voor uw prestaties. Ongetwijfeld onderkent u het belang van een snel, beheerbaar en veilig netwerk. Het team van Visolity ontwikkelt deze netwerken.

Oplossingen en ontwikkelingen

Visolity richt zich op uw datacenter core (LAN/WAN/Firewall etc.), access/edge en draadloos netwerk. Door gebruik te maken van Software Defined netwerkoplossingen ontkoppelen wij de functionele vraag en logische werking van de onderliggende fysieke hardwarelaag. Hierdoor bent u in staat workloads, zoals servers en applicaties in combinatie met virtualisatie, online te verplaatsen naar vrijwel elke locatie, inclusief de publieke cloud. Daarbij biedt een software defined netwerk meer controle over de verkeersstromen en beveiliging, door alle netwerk- en beveiligingseigenschappen aan deze workload te koppelen. Veelal begint een implementatie van een nieuw netwerk en beveiligingstraject met het opstellen van beleid en het inzichtelijk maken van wensen, eisen en huidige verkeersstromen. Door middel van eenvoudige appliance gebaseerde tooling brengen wij uw huidige omgeving in kaart. Zo past uw netwerk en beveiliging als integraal onderdeel in uw “Software Defined Everything”-strategie om daadwerkelijk te realiseren wat de afgelopen jaren om technische redenen nog niet mogelijk was. Daarbij zien wij vanuit een beveiligingsoogpunt dat er een verschuiving plaatsvindt van reactieve monitoring en signalering naar proactief handelen waarbij patronen vroegtijdig worden herkend.

Veilig en flexibel

Bij Visolity geloven we dat eindgebruikers altijd en overal moeten kunnen werken. We geloven eveneens dat dit op een veilige manier moet kunnen, zonder dat de eindgebruikers daar hinder van ondervinden. Het fundament van altijd en overal veilig kunnen werken is een platform bestaande uit verschillende Networking & Security componenten. Losse bouwstenen die elk op zichzelf staan en een bepaalde functie vervullen, maar die tegelijkertijd nauw met elkaar kunnen samenwerken.

Wij werken samen met