Over ons

Focus op een beveiligde IT-omgeving en optimaal gebruikersgemak. Dat haalt u in huis met het resultaatgerichte team van Visolity. Wij maken IT-oplossingen desgewenst op maat met als missie: de mensen in uw organisatie veiliger, sneller en gemakkelijker laten werken!

Eén aanspreekpunt

Visolity maakt uw project specifiek voor uw proces werkend en levert daarop blijvende ondersteuning. Daarbij vinden we het belangrijk om uw proces te leren kennen. Persoonlijke interactie is daarbij een belangrijk element. Daarom werken wij binnen elk project en elke dienst met een vast aanspreekpunt en werken we met een “Buddy” structuur zodat kennis en kunde niet alleen is gedeeld, maar ook is geborgd in centraal vastgelegde documentatie.

Betrokken bij elke stap

Uit ons team geeft een van onze specialisten u advies, maakt uw ontwerp naar wens én implementeert uw oplossing. Uw vaste contactpersoon blijft dus betrokken tijdens elke stap van het traject en bewaakt daarmee de kwaliteit.

Zo zijn wij ontstaan

Visolity is in 2007 gestart met vier medewerkers die hetzelfde doel voor ogen hadden. Klanten assisteren en begeleiden met IT-vraagstukken vanuit het oogpunt van de klant. Klant en medewerkers moeten elkaar aanvoelen en in balans zijn. Wij geloven dat wanneer de klant goed geïnformeerd, betrokken en tevreden is, wij ons werk goed kunnen doen, en onze medewerkers het plezier in hun werk hebben die zij vaak niet bij andere werkgevers ervaarden.

Partners en leveranciers

Onze partners en leveranciers selecteren wij op basis van hun visie en de diversiteit van hun productenportfolio. In de praktijk zien wij dat onze klanten veel contacten met partners en leveranciers moeten onderhouden. Wij geloven in een “one-stop-shop” voor ongeveer 75% van de gevallen. Wanneer een “Point Solution” specifiek past, zullen we deze adviseren, maar op de lange termijn zien wij deze “Point Solution”-partijen verdwijnen of opgekocht worden. Het gaat tegenwoordig ook om het omliggende ECO-systeem en niet meer om het specifieke product of de techniek zelf. Wel verwachten wij van een leverancier dat deze een open benadering heeft waarbij samenwerking, ondersteuning en integratie met andere leveranciers gewaarborgd zijn. Wij treden desgewenst voor u op als “Single point of contact”.

Hier staan wij voor

De afgelopen jaren zijn wij (bewust) gestaag gegroeid en inmiddels hebben we een hecht team en veel vaste klanten. Onze groei komt tot stand door positieve mond-tot-mondreclame vanuit de goede relatie met onze klanten, partners en medewerkers. Wij hebben geen drukbezette verkoop- of marketingafdeling om ‘zomaar’ producten en diensten aan de man te brengen.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT-omgevingen en procesmodellen. Wij adviseren u graag over de richting van uw IT-organisatie.

Wij maken graag kennis met u! Van daaruit kunnen wij u helpen met vrijwel elk IT-vraagstuk. Wellicht nog belangrijker: wij helpen u aan een hernieuwde verbeterde samenwerking met uw eindklanten.

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokken
  • Eerlijk
  • Lange termijn gericht

Als u tevreden bent, zijn wij het ook!

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid zijn kernwaarden voor onze organisatie. Dit maakt dat wij altijd streven naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een uiterst veilige omgang met data en datasystemen.

 

Om te borgen dat dit dienstverlening, – en veiligheidsniveau op peil blijft, en meegroeit met de wensen van onze klanten, hebben wij naast onze technische certificeringen ook kwaliteit en informatiebeveiligingsmanagement systemen geïmplementeerd binnen Visolity. Deze systemen conformeren volledig aan de ISO27001:2017 (informatiebeveiligingsmanagement) en ISO9001:2015 (kwaliteitsmanagement) normen.

 

Wij zijn dan ook trots om te vermelden dat Visolity houder is van certificaten voor beide normen.

Wij werken samen met