Hoe staat het ervoor met uw security?

Met deze handige gratis Quickscan geven we u direct een idee van hoe uw website ervoor staat. De Quickscan is ontwikkeld door het Nederlandse Guardian360 en hiermee kunt u eenvoudig en gratis uw website en server laten scannen op kwetsbaarheden. Na het scannen van uw URL wordt er een rapport gegenereerd met alle bevindingen en een beoordeling. Met dit resultaat kunt u direct aan de slag en uw website of server verbeteren!

De Quickscan biedt geeft u een kijkje in de keuken van Guardian360 en onze Continuous security monitoring.

Quickscan Security

Resultaten website quickscan

Als uitkomst van de quickscan krijgt u een rapport met de gevonden kwetsbaarheden en verbeterpunten op uw website. Dit helpt u om uw website direct nog veiliger en beter te maken.

Voor onze klanten zetten we het cyber security platform in dat ontwikkeld is door Guardian360. Hiermee kunnen we de informatiebeveiliging permanent monitoren: uw netwerk en data worden hiermee dag en nacht bewaakt. Daardoor worden aanvallen op strategische assets direct direct opgemerkt en aan de organisatie gemeld worden, waarna we issues onmiddellijk kunnen verhelpen. Ons team kan aanvallen direct afslaan of de gevolgen ervan minimaliseren door verdere security breaches te voorkomen.

Het Guardian360 platform is een alles-in-één pakket en een bundel van verschillende scanners. Daardoor kunnen we meer kwetsbaarheden en een groot scala aan security issues traceren. Visolity is een trotse platinum partner van Guardian360. Door de combinatie van hun platform met onze security- en netwerkspecialisten zijn wij eigenlijk uw SOC.

Gratis 30-day Continuous Security Monitoring

Omdat wij geloven in de producten van Guardian360 bieden wij u een gratis proefperiode van 30 dagen aan! Laat via onderstaand formulier uw contactgegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om dit met u te bespreken en in te regelen!

Wilt u meer weten over deze dienstverlening of het platform? We vertellen u er graag meer over!

Wij werken samen met