Begeleiding en ondersteuning

  • Trusted Advisor voor Provincie Drenthe
  • Implementatie en ondersteuning nieuwe firewall oplossing
  • Implementatie en ondersteuning nieuwe storage oplossing
  • 4de lijns cross-platform support

Relatie

De relatie met Provincie Drenthe is er al sinds de start van Visolity. Visolity adviseert Provincie Drenthe op het gebied van technische, tactische en strategische IT-ontwikkelingen en ondersteund en begeleid hen met onder andere de uitvoer van projecten en diensten.

Bij de Provincie Drenthe hebben wij in het voortraject presentaties gegeven en workshops gehouden met onder andere de onderwerpen: Marktontwikkelingen, productkeuze, bedreigingen Internet, interne organisatie en hoe om te gaan met wet- en regelgeving. Vervolgens hebben onze consultants een design opgesteld en een Palo Alto firewall oplossing succesvol geïmplementeerd.

Beheer

In de afgelopen jaren heeft onze aanpak geleid tot succesvolle projecten voor het leveren en implementeren van onder andere de lokale netwerkinfrastructuur (Wired en Wireless), VMware omgeving (servers en VDI-werkplekken) de SAN- en Storage infrastructuur en Firewalloplossing.

Voor de Provincie Drenthe beheert Visolity ook de fysieke infrastructuur en biedt 4e lijns-ondersteuning. Hierbij gaat het om het lokale Wired en Wireless netwerk, Next Generation Firewall, servers en storage. De server infrastructuur bestaat hierbij uit een VDI-cluster, een servercluster en een database cluster. Op het gebied van storage staat er een Dell EMC all-flash array voor het servercluster en databases. Voor VDI is er gekozen voor een converged oplossing, ook op basis van all-flash. Verder zijn er nog twee storage-arrays voor backup.

Wij werken samen met