Startpagina / Over Visolity / Waarom Visolity?

Waarom Visolity?

Print

Visolity kent geen scheiding tussen commercieel en technisch aanspreekpunt. De consultant die de oplossing adviseert, ontwerpt en offreert zal tevens het implementatie traject begeleiden en/of uitvoerende zijn. Hierdoor ontstaat er geen conflict tussen datgene wat is aangeboden en hetgeen daadwerkelijk geïmplementeerd wordt. Niet realiseerbare technische oplossingen worden niet aangeboden.

Directe lijnen

Bij Visolity heeft u altijd direct contact met de consultant, zonder tussenkomst van een helpdesk. Visolity streeft naar korte lijnen tussen klant en consultant. Wij houden niet van call-nummers. Liever helpen we u direct met het probleem en bieden we snelle ondersteuning. We hebben geen ingewikkelde planningen en zodoende kunnen we in overleg op korte termijn oplossingen bieden voor dringende problemen. Aanvullende wensen of klachten kunnen hierdoor snel opgepakt worden.

Integriteit

Bij een goede relatie met de klant hoort een eerlijke gang van zaken doen. Zodoende hebben we een klant-portaal ontwikkeld dat inzicht biedt in de voor u spelende zaken. Hierdoor heeft u online inzicht in lopende problemen en de status van actuele projecten. Tevens kunt u de opgeleverde documentatie downloaden, facturen inzien en offertes bekijken.

Professionele oplossingen

Proffessionele oplossingenBij Visolity besteden we veel aandacht aan technische oplossingen. Dit doen we niet alleen door training en studie, maar ontwikkelen we onze oplossingen verder door, zodat ze in een groter concept passen. Zo is bijvoorbeeld virtualisatie geen oplossingen opzich, maar een onderdeel van een groter concept. Deze totaal-concepten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en een inhoudelijke kennis.