Startpagina / Over Visolity / Onze partners

Onze partners en certificeringen

Print

Visolity werkt met verschillende partners om voor u de juiste oplossing samen te stellen. Hieronder vind u een aantal van onze partners.

 

Emc

EMC2
EMC is wereldwijd marktleider en de belangrijkste producent van producten, diensten en oplossingen voor informatieopslag.

Samen met EMC levert Visolity schaalbare opslagsystemen en software oplossingen met een hoge beschikbaarheid en snelle disaster recovery.EMC Proven Professional SpecialistEMC Proven Professional SalesEMC Proven Professional SEEMC Velocity Premier Partner

 

HP

 

HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat oplossingen voor IT-infrastructuren, wereldwijde services, persoonlijk en zakelijk computergebruik en beeldbewerking en afdrukken.

Visolity gebruikt de hardware van HP voor snelle en stabiele oplossingen, voor zowel netwerken als servers. HP Preferred Partner 2009

Atempo

 

Atempo
Atempo is marktleider in trusted Information Lifecycle Management (ILM), een data management framework dat automatisch het niveau van dataprotectie beheert en beveiliging van informatie over zijn gehele lifecle hierop aanpast. Het levert oplossingen voor Computer Backup Software, Backup en Recovery Software, Disk to Disk Backup, Enterprise Backup en Continuous Data Protection.

Door het gebruik van de software van Atempo kan Visolity oplossingen voor snelle dataprotectie en restore van data leveren.

 

VMware

 

VMware
VMware, een dochteronderneming van EMC company, is wereldwijd leider in software voor virtuele infrastructuren voor standaard bedrijfssystemen. De grootste bedrijven ter wereld gebruiken oplossingen van VMware om hun IT te vereenvoudigen, de bestaande computerinvesteringen volledig over te hevelen en sneller te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.

Samen met VMware levert Visolity verscheidene oplossingen voor een flexibele IT omgeving met een hoge beschikbaarheid. VMware Certified ProfessionalVMware Partner: Enterprise Solutions Provider

HP Procurve

 

HP Procurve
De ProCurve Networking business unit van HP is een leverancier van bedrijfsnetwerkoplossingen die bestaan uit producten en diensten voor draadloze en bekabelde netwerken. Hiertoe behoren onder meer Ethernet switches, routing switches, draadloze access points en applicaties voor netwerkbeheer.

Visolity zet ProCurve switches in voor schaalbare netwerken met een goede performance en beschikbaarheid. Procurve Select PartnerAccredited Integration Specialist

Novell

 

Novell
Novell levert software voor de infrastructuur van een Open Enterprise. Novell levert besturingsystemen van desktop tot data center, gebasseerd op Linux en oplossingen om IT omgevingen te beveiligen en te beheren.

Samen met Novell levert Visolity oplossingen voor goed beheersbare IT omgevingen, van desktop tot server.

Certified Novell EngineerNovell Silver PartnerNovell Workgroup Specialist

Microsoft

 

Microsoft
Microsoft is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.

Visolity zet de producten van Microsoft in op zowel de desktop als de server voor een goed beheersbare omgeving.

Microsoft Certified Professional

Dell

 

Dell
Dell is één van de grootste leveranciers van computers en diensten ter wereld. Dell levert aan bedrijven en particulieren innovatieve technologie en diensten die door haar klanten wordt gewardeerd en vertrouwd. Dell is hiermee, net zoals Visolity, een leverancier waarbij de klant centraal staat.

Visolity en Dell leveren innovatieve werkplekken voor haar klanten tegen een goede prijs. Dell Certified Partner