Startpagina / Oplossingen / Storage consolidatie

Grip op storage met EMC

Print

Steeds weer storage toename? Consolideer storage

Door de enorme toename van data is de behoefte aan opslagcapaciteit de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het consolideren van storage houdt in dat informatie op een centraal opslagsystemen wordt opgeslagen. Door het gebruik van virtuele schijven (Luns) kunnen verschillende systemen veel flexibeler worden voorzien van extra storage. Het consolideren van storage heeft bovendien nog extra voordelen wat betreft bescherming en backup van informatie.

Oplossingen

Visolity levert samen met EMC verschillende oplossingen voor verschillende problemen. Zowel instap SATA storage systemen tot en met de high performance Enterprise storage systemen worden op een professionele wijze geïmplementeerd.

Hoge beschikbaarheid

AX100 AX4 CX3-20 CX3-40 CX3-80 CX3-10

Bij het centraal consolideren van informatie uit verschillende systemen, lijkt een single-point-of-failure te ontstaan. Het is dus belangrijk om te kijken naar de hoge beschikbaarheid. Door onze implementatie van storage systemen, is de bescherming van de informatie vele malen hoger dan bij verspreide informatie in verschillende servers.

Bescherming

Data bescherming wordt steeds belangrijker. Er wordt van organisaties verwacht dat de data 24 * 7 beschikbaar is. Steeds vaker worden daarom data synchronisatie/replicatie oplossingen door ons geïmplementeerd om de beschikbaarheid van de data op het gewenste niveau te krijgen.

Beheersbaarheid

Door één interface te gebruiken kan de storage op eenvoudige wijze toegewezen worden aan servers. Meldingen worden via industriestandaarden naar de beheerders verstuurd. Door gebruik te maken van centrale authenticatie kan ongeautoriseerde toegang voorkomen worden.

 

Meer weten hoe ons concept, waarin geconsolideerde data een belangrijke rol speelt, uw IT-afdeling kan helpen? Neem dan contact op met Rene Blokzijl, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.