Startpagina / Contact / Werken bij Visolity

Aan het werk bij Visolity

Print
Bij Visolity kunnen we altijd enthousiaste, klantgerichte en professionele duizendpoten gebruiken, die bereid zijn net een stap verder te gaan voor de klant.

Wat we van jou verwachten

Solliciteer direct!Wij zoeken gemotiveerde technische talenten met goede communicatieve eigenschappen die niet bang zijn voor nieuwe ontwikkelingen. Je hebt diepgaande technische kennis van bijvoorbeeld een Microsoft-, Novell, Linux, Storage of netwerkinfrastructuur en je wil deze kennis verder ontwikkelen.

Je bent in staat om goede en creatieve oplossingen te ontwerpen, uit te denken én te implementeren, in goed overleg met ons team en onze klanten. Je werkt in projecten en doet nazorg van bestaande projecten. Daarnaast denk je actief mee in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en strategieën voor bestaande en nieuwe klanten.

Wat we jou bieden

Bij Visolity kom je terecht in een jong en dynamisch team dat staat voor kwaliteit en pas tevreden is met de mooiste oplossing afgestemd op de behoefte van de klant. Hierbij gaan we de laatste ontwikkelingen niet uit de weg, maar worden deze gecombineerd met bewezen technologie. Het team waarin je terecht komt wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Bij Visolity krijg je veel vrijheid om jezelf te ontplooien en kun je jezelf ontwikkelen naar commercieel talent of technisch expert.

Contact

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je C.V. met motivatie per email naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en misschien wordt jij het nieuwste lid van ons team!